Edunvalvojien kevätterveiset

12.5.2023

Moikka pedagolaiset!


Me edunvalvojat haluttiin laittaa teille vielä pienet kevätterveiset ennen kuin karkaatte kesän viettoon: miten kevät meni, pientä koostetta kevään jäsenkyselystä sekä pientä sneak peakia syksyn kuvioista! 


No, mites se kevät nyt sit menikään?

Kevään 2023 aikana ehdittiin olla monessa mukana: JYYn kopo- ja hyvinvointifoorumeissa, laitoksen toimikunnissa (pedagoginen & opintoasiatoimikunta), järjestää pari tapahtumaa, esitellä edunvalvonnan toimintaa Instagramissa, tehdä kevään jäsenkysely sekä ylipäätään tehdä yhteistyötä mein muun hallituksen kanssa.

Ollaan kans ihan megailoisia siitä, että ootte ottanut tän kevään aikana haltuun mein sähköpostin pedagoryedunvalvonta@gmail.com. Ollaan viety siellä esille tuotuja asioita eteenpäin laitokselle ja sieltä on kiitelty kovasti palautteesta! 


Kooste kevään jäsenkyselystä:

Kevään jäsenkyselyn perusteella nostetaan edunvalvontaa entistä enemmän esille meidän viestinnässä ja toiminnassa. 
Jäsenkyselyssä nousi myös esille opiskelijoiden kokema kuilu heidän ja laitoksen henkilökunnan välillä. Olemme olleet yhteyksissä laitokselle päin ja asia on huomattu myös heidänkin puolestaan. Tulemme siis jatkossa tekemään entistä tiiviimpää yhteistyötä laitoksen kanssa. Syksyllä on luvassa muun muassa pitsaa ja pomeja -tyyppisiä hengailuja yhdessä henkilökunnan kanssa! 
Edunvalvonnallisten teemojen ulkopuolelta reagoimme jäsenkyselyssä tulleeseen palautteeseen esimerkiksi lisäämällä syksylle liikuntakokeiluita sekä vuosikurssirajoja ylittävää toimintaa. Pyrimme myös selkeyttämään viestintäämme muun muassa Instagramissa.


Pieni sneak peak edunvalvonnan syksyyn 2023: 
Syksyllä on luvassa muun muassa tietopakettia YTHS:n ja Kelan palveluista, edunvalvonnallisia tapahtumia sekä yhteistyötä opeopiskelijoita edustavan hallopedin kanssa. Stay tuned! Viettäkää kaikki ihana kesä, syksyllä nähdään taas kampuksella! <3


Kevätterkuin, 
edunvalvojat Anni ja Siru