Niilo Mäki Instituutin avoimet ovet 27.3.2023!

4.3.2023

Tervetuloa mukaan Niilo Mäki Instituutin avoimiin oviin maanantaina 27.3.2023 klo 13.00-14.30! Tilaisuudessa pääset kuulemaan Niilo Mäki Instituutin toiminnasta ja keskustelemaan NMI:n henkilökunnan kanssa. Kutsua saa jakaa myös eteenpäin! :) 

Avoimet ovet järjestetään tällä kertaa lähitapahtumana, jossa maksimimäärä on 25 osallistujaa. Ilmoittautuneille lähetetään ennen tapahtumaa tarkemmat ohjeet osallistumiseen. Otamme vastaan myös etukäteen mietittyjä kysymyksiä, joihin pyrimme vastaamaan tapahtumassa. Ilmoittaudu mukaan täällä:

https://koju.nmi.fi/niilo-maki-instituutin-avoimet-ovet/
Mikäli et pääse mukaan tapahtumaan, mutta haluat tietää Niilo Mäki Instituutista, voimme lähettää edellisen vuoden verkkotallenteen. Verkkotallenteen voit pyytää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: tiedotus@nmi.fi

Niilo Mäki Instituutin työ oppimisen ja oppimisvaikeuksien parissa on tutkimuksen, kehittämistyön ja käytännön opetustyön vuoropuhelua. Kehitämme uusia materiaaleja ja toimintamalleja tutkimusperustaisesti. Se tarkoittaa, että tuotamme materiaalia tutkimuksen tuloksiin nojaten, tutkimme materiaalien vaikutuksia ja muokkaamme niitä tarpeen mukaan.


Ystävällisin terveisin 
Aleksi Mäkelä, NMI