Jäsenyys

Pedago ry:n jäseneksi liityt aina lukuvuodeksi kerrallaan. Jäsenmaksulla saat lukuisia yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja, oikeuden osallistua kaikkiin Pedagon tapahtumiin halvempaan jäsenhintaan, mahdollisuuden liittyä SOOLin jäseneksi sekä vaikuttaa ainejärjestömme toimintaan. Lisää SOOLin, eli Suomen Opettajaksi opiskelevien liiton eduista saat täältä. Lukuisten hyötyjen lisäksi järjestäytyminen on kannattavaa myös koulutuspoliittisesta näkökulmasta.

Yhden lukuvuoden voimassa oleva jäsenyys maksaa 8 euroa lukuvuonna 2021-2022. Lukuvuosimaksu tulee suorittaa itsenäisesti aina uuden lukuvuoden alkaessa. Mikäli jäsenmaksu on unohtunut maksaa syksyllä opintojen alkaessa, jäseneksi voit liittyä myös kesken lukuvuoden. Tänä lukuvuonna maksettu jäsenyys on voimassa 31.8.2022 asti.

Mikäli sinua mietityttää jokin asia jäseneksi liittymisessä, ole meihin rohkeasti yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse pedagory@gmail.com tai Instagramissa!

Jäseneksi liittyminen ja jäsenmaksut

Varsinainen jäsen

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä Jyväskylän yliopiston kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnan opettajankoulutuslaitoksessa luokanopettajaksi opiskeleva henkilö. Tutkinto-ohjelman laajuudella (KK+KM/KM) ei ole merkitystä.

Liittyminen 

Suorita jäsenmaksu 8 euroa Pedagolle ja ilmoita samassa yhteydessä koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, mitä lukuvuotta maksu koskee sekä kotipaikkakuntasi. Jäsenyys on voimassa, kun jäsenmaksu on maksettu.

Kannatusjäsenyys

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka hyvänsä henkilö, jonka hallitus erikseen hyväksyy yhdistyksen jäseneksi.

Liittyminen

Suorita kannatusjäsenen jäsenmaksu 40e Pedagolle ja ilmoita samassa yhteydessä koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, kotipaikkakuntasi ja tieto kannatusjäsenyydestä. Jäsenyys on voimassa, kun jäsenmaksu on maksettu. Kannatusjäsenyys on ikuinen ja jäsenmaksu kertaluonteinen. 

Jäsenmaksun suorittaminen

Vaihtoehto 1 – Jäsenmaksun suoraan Pedagon tilille

Jäsenmaksu 8e maksetaan suoraan Pedagon tilille FI95 4600 0010 5458 18. Kirjoita viestikenttään koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, kotipaikkakuntasi ja lukuvuosi, jota jäsenmaksu koskee.

Esimerkki viestistä tilille maksettaessa: Mikko Mallikas, mikko.mallikas(a)luukku.net, Jyväskylä, Jäsenmaksu 2021-2022

 

Vaihtoehto 2 – Jäseneksi liittyminen Kide.Appin kautta

Lataa Kide.App-sovellus ja rekisteröidy käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen etsi hausta “Pedago ry jäsenyys 2021-22”. Lisää jäsenyys ostoskoriisi, täytä tarvittavat tiedot ja suorita maksu valitsemallasi maksutavalla. Onnistuneesti suoritetun maksun jälkeen jäsenyytesi löytyy Kide.App-lompakostasi.