Jäsenyys

Vaikka Pedago ry:n muodollisen johdon muodostaa sen hallitus, korostamme, että Pedago ry ei ole mitään ilman sen JÄSENIÄ. Jäsenet luovat vasta järjestön toisaalta osallistumalla Pedagon erilaisiin tapahtumiin, tempauksiin ja vaikuttamistyöhön, mutta toisaalta myös suunnittelemalla niitä. Liittyminen Pedago ry:n jäseneksi on itsessäänkin kannattavaa, sillä satojen henkilöiden massaksi järjestäytyminen edesauttaa esim. koulutuspoliittisten tavoitteiden saavuttamista ja tukee muutenkin Pedagon toimintaa.

Jäseneksi liittyminen ja jäsenmaksut:

Varsinainen jäsen

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä Jyväskylän yliopiston kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnan opettajankoulutuslaitoksessa luokanopettajaksi opiskeleva henkilö.

Liittyminen: suorita jäsenmaksu 8e Pedagolle ja ilmoita samassa yhteydessä koko nimesi ja kotipaikkakuntasi.  Jäsenyys on voimassa, kun jäsenmaksu on maksettu.

Jäsenmaksu on suoritettava lukuvuosittain.

 

Kannatusjäsenyys

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka hyvänsä henkilö, jonka hallitus hyväksyy yhdistyksen jäseneksi.

Liittyminen: suorita kannatusjäsenen jäsenmaksu 40e Pedagolle ja ilmoita samassa yhteydessä koko nimesi, kotipaikkakuntasi ja tieto kannatusjäsenyydestä. Jäsenyys on voimassa, kun jäsenmaksu on maksettu

Kannatusjäsenyys on ikuinen ja jäsenmaksu kertaluonteinen. 

Maksa jäsenmaksun suoraan Pedagon tilille

Jäsenmaksu 8e maksetaan suoraan Pedagon tilille FI95 4600 0010 5458 18. Kirjoita viestikenttään koko nimesi, kotipaikkakuntasi ja lukuvuosi, jota jäsenmaksu koskee.

Esimerkki viestistä tilille maksettaessa: Mikko Mallikas, Jyväskylä, Jäsenmaksu 2021-2022.

Miksi Pedagon jäseneksi?

Pedagon jäsenenä pääset osallistumaan Pedagon toimintaan, tutustumaan kanssaopiskelijoihisi, sekä nauttimaan monista jäseneduista. Pedagon jäsenyys mahdollistaa myös SOOLin opiskelijajäseneksi liittymisen.

Jos sinua mietityttää mikään jäsenyyteen liittyvä ota yhteyttä Pedagon hallitukseen: pedagory@gmail.com. Vastaamme mielellämme mieltä askarruttaviin kysymyksiin.