Kauppa

Haalarimerkkimyynti

Voit ostaa Pedagon haalarimerkkejä Kide.appistä

Huom! Muistathan lisätä haalarimerkkien lisäksi ostoskoriin postituskulut, sillä muuten emme saa postitustietojasi.

Myynnissä oleva haalarimerkkivalikoima.

Tuotemyynti

Pedago-merchiä päähän? Valikoimasta löytyy lämmin pipo (15,50e) ja kesäisempi kalastajahattu (16,50e). Ostaaksesi tuotteita, ole meihin yhteydessä sähköpostitse tai Instagramissa!

Pedagolla on myynnissä myös Kansankynttilä-collegeja, joita on saatavilla Kide.Appissä sekä kaikissa hengailuilloissa! Koot: S, M & L (unisex). Hinta: 60e. Valmistaja: Pure Waste.

Kasvisten sitsilaulukirjoja (7e) voit ostaa aina haalarimerkkimyyntien sekä syyslukukaudella muutamien ensimmäisten sitsien yhteydessä. Pedagon sitseillä on saatavilla myös lainakirjoja.

Vaatetilaus

Pedagon vaatetilaus toteutetaan kaksi kertaa lukuvuodessa. Tällöin voit hankkia itsellesi oman Pedagon logolla varustetun hupparin, collegen, kangaskassin, pipon ja upeaakin upeamman kalastajahatun. Lisätietoja vaatetilauksesta julkaistaan myöhemmin Pedagon Instagramissa.

Haalaritilaus

Haalarit, eli tuttavallisemmin ferrarit tai rakkauspöksyt, tilataan alkusyksyllä sovitusten jälkeen ja ne jaetaan haalarikastajaisissa marraskuussa. Tilaukseen voivat osallistua fuksien lisäksi myös muut, mikäli haalareille on tarvetta. Tällaisessa tapauksessa, otathan hyvissä ajoin yhteyttä hallituksen yritysyhteistyövastaavaan Saaga Rissaseen saaga.m.rissanen@student.jyu.fi