Kauppa

Haalarimerkkimyynti

Voit ostaa Pedagon haalarimerkkejä Kide.appistä

Huom! Muistathan lisätä haalarimerkkien lisäksi ostoskoriin postituskulut, sillä muuten emme saa postitustietojasi.

Vaatetilaus

Pedagon vaatetilaus toteutetaan kaksi kertaa lukuvuodessa. Tällöin voit hankkia itsellesi oman Pedagon logolla varustetun hupparin, collegen, kangaskassin, pipon ja upeaakin upeamman kalastajahatun. Lisätietoja vaatetilauksesta julkaistaan myöhemmin Pedagon Instagramissa.

Haalaritilaus

Haalarit, eli tuttavallisemmin ferrarit tai rymypöksyt, tilataan alkusyksyllä sovitusten jälkeen ja ne jaetaan haalarikastajaisissa marraskuussa. Tilaukseen voivat osallistua fuksien lisäksi myös muut, mikäli haalareille on tarvetta. Tällaisessa tapauksessa, otathan hyvissä ajoin yhteyttä hallituksen yritysyhteistyövastaavaan Saaga Rissaseen saaga.m.rissanen@student.jyu.fi 

Tuotemyynti

Kevään vaatetilauksesta jäi muutama ylimääräinen pipo ja kalastajahattu myytäväksi, joten mikäli kaipaat Pedago-merchiä koristamaan päätäsi, ole meihin yhteydessä. Hintaa tuotteilla on 15,50€ (pipo) ja 16,50€ (kalastajahattu).

Kasvisten sitsilaulukirjoja voit ostaa aina haalarimerkkimyyntien sekä syyslukukaudella muutamien ensimmäisten sitsien yhteydessä. Mikäli et halua ostaa omaa laulukirjaa, voit käyttää sitseillä lainakappaletta, kunhan palautat sen ohjelman päätteeksi.

Myynnissä oleva haalarimerkkivalikoima.