Tapahtumat

Pedagon tapahtumat julkaistaan kide.appissa ja niistä tiedotetaan Pedagon tapahtumat -instagramissa. Ota molemmat kanavat seurantaan, jotta pysyt kartalla siitä, mitä Pedagossa tapahtuu!

Tulevat tapahtumat


18.4. Lippukiintiö: Jyväsmetro @Siellä ja täällä

19.4. Lipukiintiö: Vappuappro @Keskusta

19.4. Kasvisten suursitsit @Aalto-sali

2.5. Trash Tracking ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠@Harju

3.5. Toukokuun hengailuilta: vohveleita ja valitusta @Tilia

17.-18.11. PJR 2023 @Itämeri

Vappu 2023


24.4. Huhtikuun hengailuilta: Munkkeja ja maalausta @Kasvisto

25.4. Vapun Beer Pong @Heidi's Bier Bar

26.4. Poikkitieteellinen Vappu-Hoplop @Hoplop

27.4. Pedago x Abkus x Varkaat Futisturnaus @Kampuksen kenttä

28.4. Vappubrunssi @Café Europa

30.4. The Vappu @Siellä ja täällä

1.5. Perinteinen Harjun piknik @Harju

Save the date

16.-17.8.

26.9.

5.10.

13.10.

22.11.


---

Ilmoittaudu mukaan!

Haluaisitko ohjelmavastaavaksi, toastmasteriksi, esiintyjäksi, PJR-tiimiin tai yleisesti mukaan tapahtumasuunnitteluun ja -toteutukseen?

Alkoholisymbolit tapahtumaviestinnässä


Pedagon tapahtumien tapahtumakuvissa esiintyy joko "alkoholi sallittu" tai "alkoholi kielletty" symbolit, mikäli tapahtuman luonteesta ei tulkinnanvarattomasti tätä voi tietää. Symboleiden tarkoitus on selventää osallistujalle, onko tapahtumassa sallittua juoda alkoholijuomia vai ei.

"Sallittu"
Vihreä nuoli tarkoittaa, että tapahtumassa on sallittua juoda alkoholia, mikäli osallistuja näin itse haluaa. Symboli ei tarkoita sitä, että alkoholin nauttiminen olisi välttämätöntä tai tapahtuman pääasia. Jokainen Pedagon tapahtuma suunnitellaan ja toteutetaan siten, ettei alkoholi esitä pääosaa. Kaikkiin tapahtumiin voi siis hyvillä mielin osallistua viettämään aikaa ja luomaan ikimuistoisia muistoja riippumatta mukin sisällöstä!

"Kielletty"
Punainen kieltomerkki tarkoittaa, että tapahtumassa ei tule nauttia alkoholijuomia. Kielto saattaa johtua esimerkiksi tapahtumapaikasta tai tapahtuman luonteesta. Lähtökohtaisesti Pedago ei halua kieltolain lailla kieltää alkoholia tapahtumissaan. Järjestämällä myös täysin alkoholittomia tapahtumia, tarjoamme tapahtumia kaikille jäsenillemme sekä tuemme osaltamme opiskelijakulttuurin muutosta ei-niin-alkoholin-täyteiseen suuntaan.