Tapahtumien ABC

ApprotKauppakadun Appro valtaa Jyväskylän keskustan kadut joka syksy! Approilla kerätään appropassiin leimoja kiertelemällä Jyväskylän baareja ja ravintoloita. Kun passi on täynnä, lunastat itsellesi lopuksi haalarimerkin, joka vuosi uuden.

Fuksiaiset = Fuksiaiset ovat syksyn alussa 2. vuosikurssilaisten fukseille järjestämä tapahtuma, jossa kierretään kampus- ja keskusta-alueella rasteja ja suoritetaan tehtäviä teeman mukaisesti pukeutuneena.

Haalarikastajaiset = Syksyllä juuri ennen haalareiden saamista fuksit osallistuvat haalarikastajaisiin, sillä pitäähän haalarit ansaita!

Kostajaiset = Kostajaisissa fuksit pääsevät kostamaan fuksiaisista kakkosille itse kehittelemällään spektaakkelilla. Ykköset järjestävät kostajaiset keväällä.

Pikkujouluristeily = Pikkujouluristeily on huikea marraskuussa järjestettävä risteily, johon osallistuu opeopiskelijoita eri puolilta Suomea.

Poikkarit = Poikkitieteelliset haalaribileet ovat joka kuukauden ensimmäisenä torstaina BRAssa  järjestettävät bileet, jolloin nimensä mukaisesti biletetään haalareissa. Jokaisilla poikkareilla on lisäksi pukeutumisteema, jonka mukaan voi halutessaan pukeutua.

Sillis = Sillis eli silliaamiainen on vuosijuhlien jälkeisenä päivänä järjestettävä hengailupäivä, jolloin syödään, juodaan, pelaillaan sekä saunotaan ja paljuillaan mahdollisuuksien mukaan. Olennainen osa vuosijuhlia!

Sitsit = Sitsit ovat hauska akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään, juodaan, lauletaan juomalauluja, pidetään pieniä puheita ja seurataan ohjelmanumeroita. Sitseillä on voimassa tietyt säännöt, joita täytyy noudattaa. Sitseille pukeudutaan teeman mukaan ja toast mastereita eli sitsien vetäjiä kunnioitetaan.

Talvipäivät = TPTPTP!! Talvipäivät on tapahtuma, jota et halua missata! Talvipäivät ovat kolmepäiväinen viikonloppu, joka sijoittuu kevätlukukauden alkuun. Talvipäiville kokoontuu haalarijalkaisia opeopiskelijoita ympäri maata. Talvipäivillä on artisteja, talvirieha, erilaisia tapahtumia ja paljon hauskaa tekemistä! Talvipäiviä kutsutaan Suomen suurimmaksi leirikouluksi, eikä suotta! Vuonna 2019 Talvipäivät vietetään Raumalla!

Vappu = Pedagon vappuun kuuluu monenmoista tapahtumaa ja rientoa! Vappu kannattaa siis ehdottomasti viettää Jyväskylässä ja muistaa, että vapu ei lopu!!

Vuosijuhlat = Vuosijuhlat eli vujut ovat vuotuisesti järjestettävät Pedagon syntymäpäiväjuhlat. Vujuille pukeudutaan hienosti, naiset iltapukuihin ja miehet tummaan pukuun, syödään, juodaan, seurataan puheita ja mahdollisia musiikkiesityksiä tai muita ohjelmanumeroita.

3miot = 3miot ovat kerran kuussa järjestettävät bileet, joiden ennakkolippuna toimii aina erivärinen kolmion muotoinen haalarimerkki. 3mioilla kierretään kolme eri baaria: Hollywood Bowling, Club Escape & London.