Hallitus 2022 - tiedot päivitetään alkuvuoden aikana

Puheenjohtaja – Tiia Hallamaa

Varapuheenjohtaja – Ella Hulanmäki

Tapahtuma- ja alumnivastaava – Inka Perokorpi

Tapahtuma- ja kulttuurivastaava – Heidi Hakamäki

Tapahtuma- ja viestintävastaava – Janetta Ottosson

Talous- ja liikuntavastaava – Kerttu Häkkinen

Talous- ja yhdenvertaisuusvastaava – Atte Urama

Sihteeri ja yhdenvertaisuusvastaava – Siru Kirkelä

Edunvalvonta- ja yhdenvertaisuusvastaava – Minea Nirhamo

Edunvalvonta- ja SOOL-vastaava – Emma Kola

Tutor- ja yhteistyövastaava – Saara Kaarakainen

Kansainvälisyys- ja ympäristövastaava – Sara Kangassuo

Hallitus 2021

Puheenjohtaja: Sanni Takala

Iloisesta ja uniikista naurusta tunnistettava upea Sanni toimii 2021 vuonna Pedagon puheenjohtajana. Sannin iloisuus onkin erittäin tarttuvaa, sillä pitkälle kuuluvasta naurusta tulee pakosti itsekin aina hyvälle tuulelle. Sanni on ilahduttanut meitä olemassaolollaan jo 22 vuoden ajan, Pedagon jäsenenäkin vietetään jo neljättä vuotta. Tämä hallituskonkari toimi 2020 vuoden tapahtumavastaavana, joten erityistilanteet ja zoom-sessiot ovat erittäin tuttuja hänelle. 

 

Tätä mimmiä ei kuitenkaan missään tapauksessa pidä naurattaa vakavissa tilanteissa, sillä hänen pokkansa ei pidä ollenkaan, ja silloin myös saatat itse alkaa nauramaan. Pelästyttäminen on suositeltavasti myös pitkään harkittava teko, sillä saatat pelästyä itse reaktiota (sos). Sanni on päättäväinen, auttava ja ahkera sekä tuo jokaisen päivään iloa aidolla rennolla olemuksellaan, sekä hauskoilla tarinoillaan mitä kummallisimmista sattumuksista. Tälle mimmille voi myös välillä käydä klassisia “illan venähtämisiä”, jolloin lounaskahvit päättyvätkin koko yön juhlinnaksi. 

 

Sannin kotipaikkakunta on kaikille meille vielä(kin) suuri mysteeri, sillä hän ei itsekkään taida tietää mistä on kotoisin. Passissa taitaa lukea Vantaa, vaikka Sanni ei identifioidu vantaalaiseksi lainkaan.

 

Ei taidakaan olla sellaista matkaa, mitä tämä tapaus ei kävellen taittaisi (varsinkin jos muut odottelevat baarijonossa). Tämän mimmin perässä on kuitenkin vaikea pysyä, sillä innostuessaan hän lähtee harppomaan pika vauhtia, jättäen muut taakseen. 

 

Tekniset välineet eivät toimi Sannin läsnäollessa. Ellei kyseessä ole katkeileva nettiyhteys, on puhelin varmasti menossa pois päältä tai muuten vaan toimimatta. Sanni on hurja multitaskaaja ja tästä johtuen ilahduttaa meitä kaikkia kokouksissa hauskoilla kirjoitusvirheillään.

Varapuheenjohtaja: Paavo Lassila

 Tämä  Pedagon isähahmoksi, nallekarhuksi ja jallumestariksikin tituleerattu herrashenkilö on monelle pedagolaiselle ennestään tuttu veijari. Paavo näet toimi jo viime vuonna hallituksessa tapahtuma- ja yhdenvertaisuusvastaavana. Pedagon tapahtumissa käyneet eivät ole voineet missata tätä etäzoomien rennon repseää isäntää. Viime vuoden pestit on nyt kuitenkin jätetty taakse, ja toiselle hallituskaudelleen  Paavo astelee minäsmuunakaan kuin varapuheenjohtajana. 

 

Musiikkivirtuoosimme Paavo saapui OKL:n luvatuille laitumille syksyllä 2019 ja kuuluu pro-kotiryhmään. Onhan se nyt muutenkin niin PRO.  Älkää kuitenkaan antako Pedagonuoruuden hämätä, sillä tämä herra on aiemmassa elämässään ehtinyt  opiskelemaan  tietojärjestelmätieteitäkin. Toki  Paavo sitten tajusi, että ferrarit se vaan hänkin haluaa jalkaansa. Ikääkin tälle paljasjalkaisella Jyvääääskyläläiselle höpönassulle on ehtinyt kertyä jo kunnioitettavat 26 vuotta. 

 

Näköhavaintoja Paavosta tekee helposti yläkaupungin kulmilla, jossa tämä koiradaddy kulkee rakkaan karvalapsensa kanssa. Niin sanotuissa normaalioloissa  Paavoon on helppo törmätä monen jyväskyläläisen gradun synnyinpaikassa Sohwissa. Siellä Paavo on milloin läksykerhossa, sumplimassa hallitushommia kasaan tai ihan muuten vaan nauttimassa olostaan. 

 

Paavo on helposti lähestyttävä, huoleton, tunnelmannostattaja, joka karismaattisuutensa ja etenkin jallurakkautensa ansiosta on löytänyt tiensä pedagolaisten sydämiin. Mainittakoot kuitenkin, että vaikka jallu tälle herralle maistuukin, on jallumaito ehdottomasti kiellettyjen juomien listalla. Hattua voi kuitenkin nostaa tämänkin “drinkin” kokeilemisesta suoraan pedagolaisten kriittisten silmien edessä. 

Talous- ja alumnivastaava: Tiia Hallamaa

 Pedagon 2021 alumnivastaavana ja toisena talousvastaavana toimii tänä vuonna Tiia Hallamaa (Liha-Tiia, Sohva-Tiia, Tinder-Tiia ja mitä kaikkia näitä nyt on…) Vuosimallia -98 olevan mimmin kotiryhmä on PRO19 ja ennen Jyväskylään muuttamista hän on vaikuttanut Tervakoskella eli Tervalla (eli Puuhamaassa). Tämä toisen kauden hallituslainen onkin jo melkoinen konkari hommissaan ja händlää tehtävän jos toisenkin. 

 

Tiia on varsinainen multitäskäyksen maailmanmestari ja tällä reippaalla, suorasanaisella ja huumorintajuisella nuorella naisella pysyy homma hallussa! Hän on myös todella tarkka raha-asioista, joten muistakin maksaa laskut ajalla. Et halua tietää mitä maksamatta jättämisestä seuraa…

 

Vanha suomalainen sananlasku kuuluu: “Se mitä Hallamaan Tiialta ei löydy, sitä ei tarvita.” (On tullut todettua monessa tapauksessa). 

 

Tiia on mitä lämminhenkisin, auttavaisin ja vieraanvaraisin ihminen. Hänen ovensa onkin usein auki ja paikka sohvalla on vapaana ;). Kahvitkin Tiia keittää vierailleen varmasti, ja jos hyvin sattuu, voi kahvipöydästä löytyä jopa pullaa. Tiia on myös hyvin ratkaisukeskeinen ihminen. Jos vaikkapa banaanileipää leipoessa puuttuvat kananmunat, hän hankkii ne lähikaupan sijaan Tinderistä.

Sihteeri ja SOOL-vastaava: Minea Nirhamo

Tänä vuonna Pedagon sihteerinä ja SOOL-vastaavana hääräilee Minea Nirhamo. Pedagolla kävi uskomattoman hyvä tuuri, kun se onnistui hankkimaan tällaisen harvinaisuuden, siis aidon Espoolaisen! Taustoistaan (lue:Espoosta:D) huolimatta Minea on erittäin huikean mahtava tapaus! Hän on erinomainen yhdistelmä innokkuutta ja säälimätöntä tarkkuutta. Nuoresta iästään huolimatta hänelle on kertynyt laajasti kokemusta erilaisista järjestöhommista. Tavoitteeksi hallitusvuodelle Minea on asettanut itselleen supersihteerin taitojen hankkimisen, ja se lukeekin hänen TO DO -listallaan ylimpänä.

 

Minea rakastaa viittaamista, ja ei taida löytyä sellaista tilannetta, missä Minealla ei olisi käsi pystyssä, oli kyse sitten demosta tai kalsarikänneistä. Erityisen kadehdittavaa viittaustaidosta tekee se, että Minea osaa viitata yhtä hyvin molemmilla käsillä. Huhun mukaan Minea unohti kerran laittaa kameran päälle Zoomissa ja viittasi sen seurauksena kokonaisen luennon yhtäjaksoisesti saamatta puheenvuoroa.

 

Jos ikinä etsit uutta katsottavaa, Minea on juuri se henkilö jonka puoleen sinun tulee kääntyä. Suositeltavia elokuvia ja sarjoja häneltä löytyy enemmän kuin Netflixin valikoimasta, ja varsinkin musikaalien ja dokumenttien osalta suositukset tulevat olemaan täyttä timanttia. Mutta varoituksen sana: älä ajaudu väittelyyn Minean kanssa, koska siinä tilanteessa sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia. Jos Minea ei olisi lähtenyt opiskelemaan opettajaksi, hänestä olisi todennäköisesti tullut elokuvakriitikko.

“Asialliset hommat hoidetaan ja muutenkin ollaan asiallisia eikä mitään kanoja.” -Minea 21v.

Edunvalvonta- ja yhdenvertaisuusvastaava:
Tuire Väärä

Meidän Tuikku, Tupe, Tuippa, Tuikkis… mitä näitä nyt on, you name it! Juliet -kotiryhmään kuuluva vuoden 2020 fuksi Tuire kantaa kortensa kekoon Pedagon hyväksi vastaamalla ainejärjestömme edunvalvonnasta ja yhdenvertaisuudesta. Voisi siis sanoa, että nyt on muuten Pedagolaisilla asiat hyvin! Tuire on nimittäin täydellinen valinta kyseisiin rooleihin ja onkin ottanut tonttinsa heti haltuun täydellä sydämellä. 

 

Älä kuitenkaan säikähdä, jos vuonna 1999 syntyneen Tuiren suusta lentelee sillointällöin ärräpäitä: se on vain olennainen osa hänen Etelä-Karjalaista, hieman äijämäistä olemustaan (kröhöm, kuulin huhua että neidin kotipaikkakunta Suomenniemi ei enää edes ole osa Etelä-Karjalaa, mutta vinkki: Tuirea ei missään nimessä kannata muistuttaa asiasta). Tämän naisen kuulokkeista pauhaavan raskaan musiikinkaan ei kannata antaa hämätä; hän on kaikesta huolimatta tyyppi, jota on helppo lähestyä hyvinkin matalalla kynnyksellä. 

 

‘’Noku mä en ajattele’’, on ehkä kaikkein eniten kuultu lausahdus Tuiren suusta, eikä suotta, sillä voisi sanoa, että mokailu on yksi tämän naisen lähes jokapäiväisistä rutiineista. Tuire kuvailee itseään kömpelöksi, mutta siitä huolimatta tykkää viettää vapaa-aikaansa laskettelurinteessä tai hiihtoladuilla. Myös leipominen ja musiikki on lähellä Tuiren sydäntä, ja hyvällä tuurilla saat kahvipöytään tuoreita korvapuusteja tämän naisen luona kyläillessäsi.

 

Tuirea ei kannata lähteä etsimään ainakaan kirjastosta, sillä häneen ei juuri lukeminen nappaa. Sen sijaan hänet löytää yleensä sieltä, missä on bileet. Mikäli haluat tutustua neitiin paremmin, voit haastaa hänet pleikkarimatsiin tai laulamaan Joutsenlaulua Timen karaokeen kunhan sinne taas päästään!

 

Edunvalvonta- ja ympäristövastaava: Emma Kola

 

Tämän vuoden edunvalvonta- ja ympäristövastaavana toimii Emma ’’se on kola niin kuin lumikola, ei coca-cola’’ Kola!

 

Tämä topakka mimmi on Kaustiselta, parhaiden kansanmusiikkifestarien ääreltä kotoisin ja huhujen mukaan jäljittää sinut vaikka autiolle saarelle asti, mikäli lausut hänen kotipaikkakuntansa nimen väärin. Oikeaoppinen suomen kielen käyttö on tälle naiselle kuin toinen luonto, sillä verbaalista lahjakkuutta löytyy roimasti, sillä nasevan sutkautuksen löytäminen tilanteeseen kuin tilanteeseen on Emmalle helppoa kuin heinänteko. Poikkeuksena tietysti tilanteet jolloin Emma on innostunut tai päihtynyt, jolloin finglish ottaa hänestä vallan.

 

Pikkutyttönä Emman haavena oli olla joko filosofi tai katusoittaja, mutta monen mutkan kautta Emma kuitenkin päätyi kouluttautumaan opettajaksi. Lohduttavaa kyllä, musiikin pom-opintojen ja kaikkien itsereflektoivien päiväkirjojen jälkeen, puitteita myös niihin ammatteihin löytyy! 

 

Pätevyydestä puheen ollen, Emma on kartuttanut elämänsä aikana taskuihinsa taitoja asiasta kuin toisesta. Välivuosiensa aikana Emma ehti pulustaa isäm maamtamme ja takataskusta löytyy ohessa myös kuorma-autokortti ja ammattipätevyydet.

 

Hallitsupesteihinsä Emma sopii kuin nenä päähän. Pitkäaikaisena kasvissyöjänä ympäristöarvot ovat hänelle sydäntä lähellä ja Derby-kotiryhmään kuuluminen on hionut hänen sosiaalipoliittisen osaamisensa ja neuvottelutaidot huippuun edunvalvontahommia varten.

 

Mikäli olet myymässä sohvaasi, ota ihmeessä yhteyttä Emmaan ja kysy minkälaisia asiakkaita myyntipuuhissa kannattaa välttää. Vastaus ei välttämättä yllätä…

Liikunta- ja kansainvälisyysvastaava: Enni Ritari

Etelä-Pohjanmaan sydämessä, Ylistarossa kasvanut, ja sieltä maailmalle ponnistanut Enni (tottelee myös nimiä Eino, Eikka tai pandalover96), on Pedagon uusi kansainvälisyys- ja liikuntavastaava. Liikunta ja erityisesti pesäpallo on ollut iso osa tämän urheilullisen naisen elämää jo pienestä pitäen. Enniin voitkin törmätä esimerkiksi crossfit-salilla, Jyväskylän teiltä pyörän selästä sekä tietenkin Pedagon liikkavuoroilta heti kun niillekin taas päästään.  

 

Maailmaakin Enni on nähnyt ja itse vaihtovuoden viettäneenä hän on mitä parhain valinta kansainvälisyysvastaavaksi. Joten rohkeasti vain juttelemaan also in english. Enni liittyi osaksi pedagolaisia vuonna 2019 ja kotiryhmänä hänellä on ToTa. Enni on vauhdikasta seuraa oli kyse sitten liikunnasta tai risteilyistä. Luonteeltaan hän on nauravainen, toisinaan vähän myöhästeleväinen, mutta erittäin helposti lähestyttävä ihana hömpöttäjä. Enni toimi vuoden 2020 tutorina ja hoiti hommansa hienosti pitämällä fukseista oikein hyvää huolta. Onkin loistavaa saada tämä päivänpaiste ilostuttamaan myös hallituksen porukkaa.

 

Ennillä on muutamia erikoisia tapoja, joten varoituksen sana: Älä mene täyttämään hänen tiskipöytäänsä myöhään illalla tai hän ei nuku koko yönä, kun tiskit kummittelevat pöydällä. Ennille yökylään mennessä ei kannata hämmentyä myöskään sukat jalassa nukkumisesta tai aamulla soivista kymmenistä herätyksistä. 

 

Nice to know: Ennillä on paljon kokemusta ja tietoa Koskenkorvasta sen kaikilla aspekteilla  (=museo, historia, itse juoma), joten kysy rohkeasti häneltä aiheesta. Jos tahdot  joskus ilahduttaa Ennin tuo hänelle sirkusaakkosia!

Yhteistyövastaava: Petrus Heikkilä

’’Olikoha mittää hallitushommia?!’’ Vaikka meidän Peten muisti on alkanut reistailemaan, on Pedagolla tänä(kin) vuonna yhteistyövastaavana huippuyksilö! Tämä 25-vuotias kundi on rantautunut Jyväskylään Ylivieskasta. Google Maps auttaa kyseisen kaupungin paikantamisessa, sillä kukaan ei tiedä sen sijaintia. Pete on ToTa-19 kotiryhmästä, ja hän on tullut tutuksi opeopiskelijoille toimiessaan viime vuonna tutorina.

Peteen voit törmätä oikeastaan ihan missä vain, sillä tämä herra on toiminnan mies ja heittäytyy mukaan ihan mihin tahansa. Peten tunnistaa positiivisesta asenteesta ja ennen kaikkea hänen upeasta tiikerivyölaukustaan, jota hän mainostaa maailman parhaimmaksi keksinnöksi. Peten suosioon pääsee helpoiten tarjoilemalla hänelle voileipäkakkua tai illan hämärtyessä Napue GT:tä (kai tuo päivälläkin maistuu). Mikäli olet Meghan Markle, ei edellä mainittuja tarvita. Kyseinen neito on nimittäin sekoittanut Peten pään pahemman kerran.

Pete on urheilijaluonne, mutta välillä liikkeelle lähteminen tuottaa vaikeuksia. Kannattaa siis rohkeasti pyytää Peteä mukaan liikkumaan, niin saadaan tämä lenkkipolkujen sankari liikkeelle. Lisäksi Petellä on monia muita erityistaitoja, joista yksi on erityisen kadehdittava: hän osaa nukahtaa minuutissa, riippumatta ajasta tai paikasta. Peten sisällä asuu luolamies; Vain harvat ja valitut tietävät, mitä tällä tarkoitetaan.

Hallituksemme on järkyttynyt ainoastaan yhdestä Peten karmeasta tavasta, jonka hän itse mieltää oikeaksi: Peten vessassa paperi tulee alakautta. Se ei ole oikea tapa, vaikka Peten perustelutaidot kummallisten tottumuksiensa suhteen ovatkin varsin ilmiömäiset.

Tapahtuma- ja kulttuurivastaava:
Alice Frauenknecht

 Vuoden 2021 tapahtumavastaavan ja kulttuurivastaavan tuplapestin toinen osapuoli *rumpujen pärinää* Alice Frslgjsilgwg. Alice on Instagram Queen sekä proud single mom koiravauvalle. (lue koronakoiravauvalle) Alice innostuu helposti ja lähtee mukaan mihin vaan, minkä vuoksi onkin loistava tapsa ja kultsi poikkeukselliselle vuodelle. Alicella on ainakin sata rautaa tulessa mutta silti näyttäytyy meille itse aurinkona ja aktiivisesti ideoivana tyyppinä.

Alice on nähnyt maailmaa, sillä on puoliksi sveitsiläinen, entinen helsinkiläinen ja nykyinen nisulalainen (mikä mesta tää ees on?). Kaiken tän lisäksi muijalla on enää maisterikurssit käymättä ja paljon kokemuksia 25 vuoden takaa, joten saat varmasti tipsit ja trickist temppuun kuin temppuun.

Jos bongaat Alicen tänä poikkeuksellisena korona-aikana, et löydä varmastikkaan häntä hänen omasta kämpästään, sillä muija loisii uskollisesti muiden kodeissa, eikä varmaan enää edes muista missä se Nisula sijaitsee.

Alicen kanssa voit jutella varmasti mistä vaan, mutta muutamia Alicen suosikkeja on muun muassa: koirat (etenkin oma beibe), julkkisjuorut ja kaikki toimeenpano ja elin -keskustelut.

Jos osaat lausua Alicen sukunimen et ole ihminen. 

#preachhoney #alfonsthepuppy

Tapahtuma- ja kulttuurivastaava:
Mirja Rinta-Valkama

Seuraavaksi esittelyvuorossa on hallituksen juniori Mirja, jonka henkinen ikä vaihtelee Mirjan omien sanojen mukaan viiden ja seitsemänkymmenen välillä. Älkää kuitenkaan pelästykö, sillä Mirjan leikkisä ja iätön asenne ovat tärkeässä roolissa tulevan hallituskauden aikana. Mirjan pesteihin kuuluvat tapahtuma- ja kulttuurivastaavan tehtävät yhdessä Alicen kanssa. Pedagolaiset voivat jo innokkaina odottaa, mitä tämä tehotiimi saa aikaiseksi tulevan vuoden aikana.

 

Tämä iloinen ja ahkera uuden vuosituhannen lapsonen saapui Jyväskylään Laihialta, vietettyään vuoden opiskelemassa perusopintoja Etelä-Pohjanmaan opistolla. Koronavuoden fuksina Mirja kuuluu PRO-kotiryhmään, joka on tälle tehotytölle juuri sopiva paikka – onhan Mirjalla aina monta rautaa tulessa. 

 

Mirjan repertuaariin kuuluvat joogan, lentopallon ja tankotanssin lisäksi kaikenlaiset käsityöt ja tietenkin leipominen. Jos siis mieli tekee makeaa, Mirjan luokse suuntaa vaan. Mirjalla on mahtava musamaku, mutta erityisesti tän ilopillerin saa syttymään Harry Styles. Tanssilattialla muuvit ovat kreisit, ja jos satut törmäämään Mirjaan vauhdissa, valmistaudu ottamaan osaa hurjassa tanssibattlessa. 

 

Ja jos vielä epäilet, mitä kaikkea Mirjan viattomalta vaikuttavan ulkokuoren alta paljastuukaan, vinkkiä löytyy esim. haalareiden teksteistä 😉 Mirja on nauravainen ja iloinen energiapakkaus, josta saa seuraa jokaiseen seikkailuun, ainakin pienen yllyttämisen jälkeen. 

 

Tämän vuoden hallitus ei voikaan muuta kuin olla kiitollinen, että saatiin Mirja mukaan joukkoomme! Ps. Mirjan lempieläin on laama, tämän vahvistavat kotoa löytyvät kolme laamapehmolelua. Joten jos haluat riemastuttaa Mirjaa, kannattaa mainita laamat <3

Talous- ja yhdenvertaisuusvastaava:
Juho Suikkanen

 Maaliskuussa vuonna -99 syntyi hallituksen oma kansikuvapoika Juho. Tyylikkäällä pukeutumisella ja valloittavalla hymyllä varustettu nuorimies on valloittanut ihmisten sydämiä kaupan kassalla, ja nyt kokemus kolikoiden kilinästä kantaa hedelmää, kun Juho ylentyi suuriin saappaisiin Pedagon toiseksi taloudenhoitajaksi.

 

Supliikkimieheksi tätä herraa on vaikea luonnehtia, sillä jo perusasioiden kertomisessa hän jäätyy täysin ja möläyttelee mitä triviaaleimpia faktoja itsestään, kuten kuinka sormet naksuu ja kuinka on piirtänyt karttoja valtakunnalliseen julkaisuun. Toisaalta juuri tämä piirre luo Juhosta mysteerisen ja utuisen kuvan, mikä tekee Juhosta jokaiselle vähänkin seikkailuhaluiselle ihmiselle tutustumisen arvoisen tyypin. 

 

Villiä Juhoa on haastavaa nähdä luonnossa sillä pantterin lailla liikkuva nopea- ja sulavaliikkeinen Juho pyöräilee aina talla pohjassa ja omien puheidensa mukaan keskinopeus on jossain 30-100km/h välillä. Eli jos joku yrittää jättää pedagon laskut maksamatta on tämä peto ulko-ovellanne lähes välittömästi velkojanne karhuamassa.

Viestintä- ja tutorvastaava: Ella Hulanmäki

Seuraavaksi esittelyvuorossa vuoden 2021 viestintävelho & tutorvastaava Ella Hulanmäki, jonka käsialaa on Pedagon graafinen ilme ja some game seuraavan vuoden ajan. Vuoden 2020 fukseille Ella onkin jo varmasti tuttu tapaus, sillä hän luotsasi heitä viime syksynä muun tutorporukan kanssa etäopiskelun (vai oisko etäelämä melkein parempi termi?) karikossa. Kokemuksen syvällä rintaäänellä onkin sitten hyvä jatkaa keväällä uunituoreen tutorjoukon tukena ja turvana.

 

Ellan kanssa työskennellessä ei voi olla huomaamatta hänen tehokkuuttaan! Yleensä ennen kuin opettaja on edes päässyt tehtävänannon ohjeistuksessa loppuun, on Ella jo luonut yhteiset whatsapp -ryhmät, docsit ja slidesit. Tän neidin valvovan silmän alla hommat kyllä hoituu ja asiat tapahtuu ajallaan!

 

Juuret Ellalla on Jyväskylässä, mutta välissä on tullut myös pyörähdettyä Kotka-Hamina -akselilla. Hän on sanojensa mukaan kuitenkin jyväskyläläinen. 

 

Kampuksella (siis silloin kun sinne pääsee…)  Ellan tunnistaa helposti varsin pitkästä olemuksesta. Pituudesta on ollut hyötyä myös nuorempana koriksen parissa, jota Ella on pelannut n. 10 vuotta!! Kaipuu pelikentille on kova, mutta toistaiseksi ikävää lievennetään NBA:ta ja Korisliigaa katsomalla. 

 

Ellalla on aivan ihana Cockerspanieli nimeltä Urho, joten ei muutaku slaidaamaan Ellan dee ämmään ja koiratreffejä sopimaan!

 

Nice to know: Ella rakastaa suolakurkkuja ja on opiskellut sivuaineena viittomakieltä (such wow).