Hallitus 2022

Tämä vuosimallin -98 mimmi on kotoisin Puuhamaasta (Tervakoskelta siis) ja sen huomaa, sillä kyllähän hän puuhaa. Kaikista puuhaamisista ei tarvitse aivan jokaiselle kertoa, mutta sen voi sanoa, että Pedagon hallituksessa hän on aiemminkin puuhaillut ja nyt on lähtenyt kolmas vuosi käyntiin. Ja kyllä, arvasit oikein, Pedagon vuoden 2022 puheenjohtaja on siis *rumpujen pärinää* Tiia Hallamaa!! PRO19-kotiryhmästä olevan kolmannen vuoden opiskelijan PRO-taidot eivät kuitenkaan jää vain hallitushommiin, sillä Tiia on kyllä taitava monessa muussakin asiassa.

Ennen OKL:ään tuloa hän on reippaana tehnyt perusopinnot (ja hiukan enemmän) Joutsenossa kansanopistolla. Tiia on myös kirppishirmu ja satunnainen rantaraitin lenkkimahdollisuuksien kuluttaja. Lisäksi leipominen onnistuu, ja jos kerran jotain aletaan leipomaan niin leivotaan sitten kerralla kunnolla (sämpylät, korvapuustit ja keksit onnistunee samaan aikaan).

“Se mitä Tiian laukusta ja kotoa ei löydy, sitä ei tarvita.” on erittäin osuva sananlasku edelleen (ja tämän ovat myös uudet hallituslaisetkin jo ehtineet huomata – niin löytyy iPhonen laturikin vaikkei Tiialla itse siihen sopivaa laitetta ole)! Tiialle itselle riittänee kotona kuitenkin 20 tyynyä, 150cm pitkä nalle sekä kenkälusikka — vaatimaton kun kerran on. Ulos lähtiessäänkään ei Tiia ole liian vaativa, sillä lempidrinkkinään hän pitää ‘’kaikkea ilmaista’’. Ja Tiian syntymävuodesta voi laskea (jos on oikein reipas), että Tiiahan täyttää tänä vuonna 24. Siitä jos jostain Tiia innostuu, sillä kyseessä on parillinen luku.

Ujo ei Tiia todellakaan ole, sillä asioita tulee suusta ulos ennen kuin oma sensuuri ehtii niihin tarraamaan. Ei kuitenkaan kannata säikähtää, sillä Tiia on älyttömän ihana, ystävällinen sekä auttavainen ja hän kyllä toivottaa kaikki tervetulleeksi matalaan majaansa ja leipoo vaikka niitä sämpylöitä tai korvapuusteja. Tiian seurassa hauskoilta hetkiltä ja naurulta ei vältytä, ja pitkäksi venyvätkin kokoukset ovat mukavampia, kun meidän Tiia niitä johtaa <3

Varapuheenjohtaja

Ella Hulanmäki

ella.p.hulanmaki@student.jyu.fi

pedagorypuheenjohtajisto@gmail.com⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

“Kuka laittaa kokouskuulumiset?” … Eiku hetkinen se oli viime vuoden homma se! Viime vuoden viestintä- ja tutorvastaavamme Ella aka. suolakurkku_lover_96 jatkaa nimittäin toiselle kaudelle ja toimii tänä vuonna Tiian oikeana (ja vasempana) kätenä varapuheenjohtajana, ottaen vastuulleen myös vuosijuhlien ja silliksen järjestämisen. Ellan liidaamaan vujutiimiin kannattaa ehdottomasti lähteä suunnittelemaan ja toteuttamaan vuosijuhlia sekä siilistä!

Tällä mimmillä pysyy kyllä langat käsissä eikä sormi mene suuhun haastavissakaan paikoissa. Tämä on noteerattu mm. Ellan ja muutaman muun hallituslaisen omassa kotiryhmässä PRO -19.

Ootteko kuullu siitä akselista? Ai mistä akselista? No Kotka-Hamina akselista, jonka Ella mainitsee aina kotipaikkakuntaa kysyttäessä. Syntyperäinen jyväskyläläinen on kuitenkin melkoinen maailmanmatkaaja, sillä Kotka-Hamina akselin lisäksi Ella on asunut myös Australiassa ja Iso-Britanniassa. Liekö nämä kansainväliset kokemukset vaikuttaneet siihen, että Ella haaveilee englannin opettajan pätevyydestä ja suorittaa siksi tällä hetkellä sivuaineena englantia.

Jos jostain syystä ette olisi törmänneet Ellaan Pedago-meiningeissä tai muualla maailmalla niin joillekin hän saattaa olla tuttu myös Keljon Prisman kalatiskiltä, jossa hän on toiminut kalamestarina kahden kesän ajan. Kuvitelkaa kuinka monta kalatarinaa siitä riittää kerrottavaksi!

Ella asuu (omien sanojensa mukaan sillan paremmalla puolella) Kuokkalassa yhdessä poikaystävänsä ja 1,5v cockerspanieli Urhon kanssa. Tämä kolmikko on pitänyt majaa jo useamman vuoden Matti Nykäsen vanhassa asunnossa (Kysy Ellalta, mistä hän tietää tämän!). 

Silloin kun Ella pitää vapaata koulusta ja Pedagosta, hän tykkää virkata. Ellan käsissä syntyy näppärästi jos jonkinlaiset luomukset virkatuista hedelmistä koreihin. Eikä näppäryys rajoitus ainoastaan käsitöihin, sillä Ella on tullut tunnetuksi myös erilaisten juomapelien suunnittelun ja askartelun myötä. 

Kyllä Pedago ja sen hallitus on hyvissä käsissä <3

Tapahtuma- ja alumnivastaava

Inka Perokorpi

inka.m.perokorpi@student.jyu.fi

Alkuun pieni tietovisa. Mikä yhdistää kuvanveistäjä Walter Runebergia, kuvataiteilija Albert Edelfeltiä ja Inka Perokorpea? Vastaus: He ovat kaikki kotoisin Porvoosta! 

Mutta kuka tämä Inka oikein on? 

Inka on vuosimallia -97 ja opiskelee Pedagossa jo neljättä vuotta kotiryhmänään Pro18. Hän tuokin hallitukseen kokemusasiantuntijuutta myös ajasta ennen koronaa. Inka on ehtinyt toimia jo aikanaan vuonna 2019 tutorina ja on nyt ensimmäistä vuottaan mukana hallitushommissa.

Hän toimii Pedagon tapahtumavastaavana yhdessä Janetan ja Heidin kanssa ja on myös meidän alumnivastaavamme. 

Tapahtumavastaavan virka sopii Inkalle kuin nenä päähän, nyrkki silmään, mitä näitä nyt on, sillä Inkan perhe nimittää häntä kinkerikissaksi. Ennen koronaa hän onkin huhujen mukaan juossut yksissä jos toisissakin haalaritapahtumissa.

Fun fact: Inkasta tulee isona ruotsinope sekä esi- ja alkuopettaja. 

Okei, okei. On Inkalla on muutakin elämää kuin Pedago ja opehommat (just kidding, not anymore). Lemppariasioikseen hän luettelee ruoka- ja viinijutut, treenaamisen sekä ystävät. Inkan kerrotaan myös olevan monitaituri, joka handlaa kavereiden meikit, kynnet, hiukset, etko-drinkit, kuvistyöt, u name it – Inka hoitaa. Kinkerikissanakin tunnettu Inka tunnetaan myös puujalka- ja faijavitsien tuntijana ja taitajana. Mitä ootte mieltä, pitäskö Inkan ja faijavitsien kuninkaan Aten pistää joskus iskävitsibattle pystyyn? 

Tapahtuma- ja viestintävastaava

Janetta Ottosson

janetta.e.a.talonen@student.jyu.fi

Tämän vuoden viestintävastaavana ja meidän upean tapsakolmikon yhtenä kolmasosana  toimii Janetta eli Jansku. Pedagon hallitukseen Jansku on päätynyt monien vaiheiden kautta. Tarina kertoo kuinka Jansku on syntynyt Maskussa vuonna 1997, kasvanu Raisiossa, aikuistunut Turussa, elänyt Levillä ja opiskelee nyt Jyväskylässä (jos Janskulta kysyy, hän on kuitenkin turkulainen!)

Vaikka nyt on alkamassa Janskun ensimmäinen vuosi hallitushommissa, tämä tehopakkaus on pistänyt Pedagon pyörät pyörimään vauhdilla jo ensimmäisen kuukauden aikana!

Ja vaikka Jansku onkin suuremman luokan bilehile, aikaa jää myös opiskelulle. Akateemisesti 2-vuotias Jansku vaikuttaa Multilete-kotiryhmässä ja tulevaisuudessa siintää erkkaopeus ja toiveissa on myös kuviksen tai kässän pätevyys. 

Kiireistä arkea Janskulla on ilahduttamassa Alma-koira sekä joskus Janskun lempi drinkit kuten jallu ja punkku-cola. Janskulta kannattaa myös kysyä harrastusvinkkejä sillä niitä on helposti innostuvalla Janskulla kertynyt vaikka ja mistä.

Ensimmäiseen hallitusvuoteen Jansku lähtee monien kokemuksien viisauksista oppineena, sillä ennen opiskelua hän on työskennellyt ravintola-alalla 7 vuotta vaikka ja missä: kaatanu viinaa, kantanu siipiä, pyörittäny patonkeja ja vaikka mitä muuta! Tällä kokemuksella Pedagolle on luvassa huippuja tapahtumia tulevan vuoden aikana! Jansku on heittäytyvä ja energinen pakkaus, ketä täydentää hallitusta upealla työpanoksellaan, ja johon pääsette tutustumaan tulevan vuoden aikana Pedagon tapahtumissa!

Tapahtuma- ja kulttuurivastaava

Heidi Hakamäki

heidi.e.hakamaki@student.jyu.fi

Meidän Heidi on ponnistanut maailmaan vuonna 1997 Hyvinkäältä, käynyt kuulemma maailman parhaan musiikkilukion Kaustisella ja tullut iloksemme Jyväskylään opintojen perässä. Valitettavasti Heidi asuu kuitenkin kaukaisessa, mutta maailman parhaassa Kuokkalassa, mikä selittääkin Heidin mökkihöperöitymisestä johtuneet fanaattiset liskopuheet ja addiktiot muun muassa Tiktokkia ja Andrew Garfieldiä kohtaan. Heidin sanoin: “Jos oltais kaikki liskoja niin maailma ois paljon kivempi paikka.”

Aina kun Heidi liskofoliohattuiluiltaan kerkeää hän tykkää lukea, pelata ja toimia aktiivisesti Pedagon hyväksi. Heidi rakastaa Pedagoa niin paljon, että otti ja lähti rapakon toiselle puolelle saarnaamaan ainejärjestömme ilosanomaa heti ensimmäisen hallituskautensa alussa. Kuitenkin ennen Jenkkeihin lähtöä Heidi joutui syömään urakalla kaikki joulukonvehdit, jotta saisi niistä täyden makuelämyksen, mikäli mahdollinen korona veisi makuaistin. Jos joku niin tämä on omistautumista.

Kaiken tämän lisäksi meidän valloittava Heidi opiskelee kolmatta vuotta Multilete19-kotiryhmässä sivuaineinaan koulutusteknologiaa ja erityispedagogiikkaa, on siunaantunut meidän tapahtuma- ja kulttuurivastaavaksi sekä omien sanojensa mukaan tykkää fiilistellä kaikkea kivaa. Erityisesti Kirjakerho on lähellä Heidin sydäntä. Heidin voit bongata jokaisesta Pedagon kissanristiäisestä ja tunnistat hänet aurinkoisesta hymystään ja fangirl-puheistaan tai liskodiskoistaan.

Kansainvälisyys- ja ympäristövastaava

Sara Kangassuo

sara.i.kangassuo@student.jyu.fi

Tämä ensimmäisen vuoden opiskelija on hallituksessamme kansainvälisyys- ja ympäristövastaavana. Sara on hyvällä tavalla herkkä, kissoja rakastava hallituksemme kuopus (-02), joka on kotoisin Loimaalta (sieltä Turun ja Tampereen väliltä). Sara on tullut suoraan lukiosta Juliet21-kotiryhmään opiskelemaan. Häneltä tuo englannin kielikin taittuu –  siispä oikein osuva valinta meidän tämän vuoden kansainvälisyys- ja ympäristövastaavaksemme.

Sara on tunnistettava näky yliopistolla. Häntä ei voi olla huomaamatta tällä hetkellä olevista pinkeistä hiuksista (ei voi kuitenkaan koskaan tietää mitä seuraavaksi tapahtuu). Päällään hänellä on usein myös muumivaatteita tai -kuosia. Nykyään ei onnistukaan ilman muumijuttuja lähteminen minnekään, sillä häneltä löytyy kaksi muumitatuointia. 

Fun fact: Sara on myös antanut lempinimen etuhiuksilleen aikoinaan (Paavo…). 

Saran juodessa teetä hän ei tykkää makeista mauista. Älä siis tarjoa hänelle esimerkiksi suklaalla tai vaniljalla maustettua teetä. Aivan tavallinen vihreä tee on pitkäaikainen suosikki! Vihreästä teestä päästäänkin Saralle tärkeisiin vihreisiin arvoihin, ja onhan hän myös tämän vuoden ympäristövastaavamme. 

Talous- ja yhdenvertaisuusvastaava

Atte Urama

atte.m.urama@student.jyu.fi

Tänä vuonna Pedagon talous- ja yhdenvertaisuusasioiden puikoissa toimii toista opiskeluvuottaan viettävä Atte. Omien sanojensa mukaan Atte on Lohjalta lähtenyt, Helsingissä häärännyt, Mikkelissä miettinyt, Kouvolassa karaistunut ja Jyväskylässä järjestäytynyt. Vuosimallia Atte on -99 ja kotiryhmältään ylpeä derbyläinen. Derby est. 2020 onkin Aten mielestä kotiryhmistä se ainoa ja oikea. 

Tämä reipas nuori mies rakastaa penkkiurheilla, katsoa ufc:tä, rakennella ja rempata kaikenmoista sekä käyttää sanontaa “voi veljet”!

Luonteeltaan Atte on kuin Utelias-Vili, sillä hän on mm. purkanut oman autonsa kojelaudan nähdäkseen, miten mekaniikka sen takana toimii. Myös Excel-taidot ovat Atella aivan luokkaa VELHO ja näin ollen Pedagon talous ja taulukot ovat vuoden 2022 loistavissa käsissä. 

Vapaa-ajalla Atteen voit törmätä hiihtoladuilla, aamusalilla kello 6, vetämässä pulkkaa autonsa perässä tai Lozzilla syömässä (menee kuulemma heittämällä Ilokiven ohi). Kaikkien näiden piirteiden lisäksi tämä huipputyyppi on faijavitsien kuningas ja valmis auttamaan kaikkia tilanteessa kuin tilanteessa! 

Talous- ja liikuntavastaava

Kerrttu Häkkinen

kerttu.j.hakkinen@student.jyu.fi

Liikunta- ja talousvastaavan pesteissä toimii tänä hallituskautena urheilun monilahjakkuus, meidän Kerttu! Oli kyseessä sitten laji kuin laji, on se varmasti Kertulle tuttua kauraa. Erityisen lähellä Kertun sydäntä on purjehtiminen uljaalla Amandalla, joka kelluu Saimaan satamassa. Erityismaininnan ansaitsee myös Kertun tanssitaidot – häneltä sujuu niin jazz, baletti sekä street, kuin show, locking ja vouging!

Nurmijärveltä kotoisin oleva Kerttu tuo tämän vuoden hallituskokoonpanoon mukanaan tuoreen tuulahduksen uusien opiskelijoiden mukanaan tuomaa spirittiä. Hän opiskelee ensimmäistä vuotta Integraatio-kotiryhmässä, ja opintojen loputtua hän on niin luokan-, kuin erityisluokanopettajakin. 

Ennen opintojen aloittamista 22 vuotta täyttävä Kerttu on ollut monessa mukana; hän on rakentanut pihoja, leikittänyt lapsia Hoplopissa, pyörinyt kuntosalilla, opettanut alakoulussa sekä viettänyt kesiä Linnanmäellä. Sen lisäksi, että Kerttu on pätevöitynyt järjestyksenvalvoja, on hänellä myös monen vuoden kokemus järjestötoiminnasta. Hän on vaikuttanut ennen Pedagon hallitusta useissa muissa järjestöissä, joten Pedagon miljoonat ovat tämän vuoden ajan osaavissa käsissä!

Edunvalvonta- ja SOOL-vastaava

Emma Kola

emma.a.kola@student.jyu.fi

Meet Emma Kola! Meidän hallituksen rakas edunvalvoja ja sool-vastaava <3 Emma on syntynyt vuonna 1998 ja on kotoisin Kaustiselta Keski-Pohjanmaalta. Jos Kaustinen kuulostaa tutulta se ei johdu siitä, että tietäisit kyseisen paikkakunnan, vaan siitä, että se mainitaan näissä esittelyissä jo toiseen kertaan. Emma on nimittäin käynyt saman mAaiLmaN pArHaAn musiikkilukion, jonka Heidikin on käynyt. Soittimena viulu, jota on soitettu jo monta pitkää vuotta. 

Emma opiskelee tällä hetkellä toista vuotta, kotiryhmänään Derby. Derbyläisiä kuvaa parhaiten psykologinen tila nimeltä Tukholma-syndrooma eli myötämielinen suhtautuminen kotiryhmäänsä selviytymismekanismina. All jokes aside… Emma on Derbyssä kuin kotonaan, sillä asioihin vaikuttaminen on hänelle erittäin tärkeää. Tästä syystä hän halusi jatkaa myös hallituksessa toisen vuoden. Emman omien sanojen mukaan hän pääsi viime vuonna hallituksessa vasta alkuun edunvalvonnan ja toimikunnissa vaikuttamisen saralla ja haluaa jatkaa työtä opiskelijoiden oikeuksien eteen. Emman hihasta kannattaa siis nykäistä, jos on jotain kysyttävää näihin liittyen! 

Edunvalvonta kiinnostaa Emmaa myös yhteiskunnallisella tasolla, sillä hän on pesunkestävä feministi. Työ tasa-arvon edistämiseksi on noteerattu, sillä Emma oli Planin edellisvuoden nuori tasa-arvovaikuttaja! Hyvä Emma<3 

Silloin kun Emma ei häärää edunvalvonnan parissa, häneltä voi tiedustella lävistys- tai tatuointiaikoja. Jos kuitenkin jonkinlaista itsesuojeluvaistoa löytyy, tän likan kanssa voi keskustella esimerkiksi suomituben helmistä ja vanhainkodista opituista sanonnoista. Keskustelun lomassa voitte kuunnella esimerkiksi Shanghain valot -biisiä!

Edunvalvonta- ja yhdenvertaisuusvastaava

Minea Nirhamo

minea.e.nirhamo@student.jyu.fi

Tänä vuonna Pedagon toisena edunvalvojana ja osana kolmipäistä yhdenvertaisuustiimiä tonttuilee Minea Nirhamo. Minea on kotoisin Espoosta ja sujuvan pääkaupunkislangin lisäksi hän opiskelee toista vuotta Juliet -kotiryhmässä aidolla Lontoon murteella. Kansainvälisyyden lisäksi Minean yksi vahvuuksista on raivokas viittaaminen.  Viime vuoden huhujen mukaan häneltä onnistuu viittaaminen niin oikealla kuin vasemmallakin kädellä, mutta viime viikkojen aikana on tieteellisessä opiskelijayhteisössä pohdittu Minean harjoittavan viittaamista myös nostamalla kulmakarvojaan. 

Minea on useaan otteeseen vakuuttanut että hänellä on salainen jongleeraus (party trick) taito, mutta tämä on useiden tieteen tutkijoiden (kirjoittajan) puolesta haastettu tieteellisen näytön puutteen puolesta. Hänen viimeaikainen toimintaympäristönsä on sijoittunut arvioiden mukaan suurelta osin yliopiston kirjastoon, mutta tämä ei ole tutkijoita auttanut jongleeraustaidon selvittämisessä. (Tärkeä tieto, Minea siis opiskelee ahkerasti, ei liity jongleeraukseen)

Minealla on suuria uraunelmia, tavoitteena toimia tulevaisuudessa luokanopettajan lisäksi erityisopettajan ja rehtorin tehtävissä (ei tosin samanaikaisesti, vaikka Minea varmasti siihenkin kykenisi). Hallinnollista historiaa Minealla on erilaisista luottamustehtävistä viimeiseltä viideltätoista vuodelta kerääntynyt valtavasti, erityisesti viime kauden hallituksesta supersihteerin ja SOOL-vastaavan pesteistä. Minea on kokenut järjestötoimija, eikä häntä voi lahjoa edes vasta-avatulla Karl Fazer Mansikkaa & vaniljaa ja maitosuklaata -levyllä (löytyy lähes joka kaupasta, toistan kuitenkin että Mineaa ei voi lahjoa). 

Tiivistettynä Minea on todella luotettava, jongleeraava(?) tulevaisuuden johtaja. Fazerin Lontoon rae suklaalevy on myös loistava valinta! Ei tosin lahjomiseen.

Yritysyhteistyö- ja tutorvastaava

Saara Kaarakainen

saara.s.kaarakainen@student.jyu.fi

Tämä vuonna 1998 syntynyt, Iisalmesta kotoisin oleva savolainen ei jätä ketään kylmäksi. Kun Saaran kanssa alkaa juttelemaan, ei siitä meinaa tulla millään loppua. Halusit sitten keskustella  horoskoopeista, ruoasta tai vaikkapa Lutakon väitetystä asemasta parempien asuinalueena, ei hiljaista hetkeä tarvitse pelätä. 

Hyvällä tuurilla voit kuitenkin saada Saaran kuuntelemaan, ja silloin hän kuunteleekin hyvin tarkasti. Kannattaa varautua henkisesti myös siihen, että Saara aloittaa usein lauseensa sanalla “siis”.

Leipominen on lähellä Saaran sydäntä ja huhu kertookin, että hänen leipomansa mokkapalat ja porkkanakakku ovat maistamisen arvoisia makuelämyksiä.

Puheliaisuutensa lisäksi Saara on myös hyvin menevää sorttia. Hänestä saat seuraa niin kirjastolle, baariin kuin ruokakaupoille. Mutta varo, Saaran kanssa kauppareissut venyvät hyvin pitkiksi, sillä hänen täytyy saada hypistellä kaikki aletuotteet läpi. Baariin Saara on oivaa seuraa, sillä hänelle maistuu kaikki viineistä erikoisoluisiin. Saara viihtyy tanssilattialla, etenkin jos siellä soi latinomusiikkia. Jos satut kadottamaan Saaran illan aikana, hän on takuuvarmasti lähtenyt mäkkäriin. Seuraavana päivänä Saaraan ei saa yhteyttä, sillä hän kärsii aina pahoista krapuloista. Sokerittoman Red Bullin avulla voit kuitenkin saada Saaran ulos kolostaan pahimmankin krapulan aikaan ja voittaa hänen sydämensä puolelleen. Älä kuitenkaan koskaan tarjoa Saaralle oliiveja, sinihomejuustoa tai sieniä, koska silloin et luultavasti näe häntä enää ikinä uudelleen.

Saara päätyi hallitukseen yrityisyhteistyö- ja tutor-vastaavaksi tutorhommien kautta. Hän on PRO19 kotiryhmästä ja opiskelee sivuaineinaan draamakasvatusta, tai kuten hän itse sanoisi, hihhulointia. Opintojen ja hallituksen lisäksi Saara on luonut uraa Tokmannilla, ja onkin epäselvää, jääkö hän opettajan työn sijasta ikuisesti Tokmannin kassalle töihin. Puuhaili Saara mitä tahansa, hänen innokkuuteensa, lämminhenkisyyteensä ja heittäytymiskykyynsä voi aina luottaa. Kuten myös siihen, että tähän Lutakon ihmehiihtäjään törmätessänne jäätte koko loppupäiväksi kuuntelemaan hänen turinoitaan. Se on kuitenkin yleensä sen arvoista.

Sihteeri ja yhdenvertaisuusvastaava

Siru Kirkelä

siru.i.e.kirkela@student.jyu.fi

Vuosituhannen vaihteessa syntynyt Siru on ennen yliopistoon tulemista tehnyt puolikkaan vuoden kampaajan tutkintoa amiksessa, mutta onneksemme päätyi tänne opettajankoulutuslaitokselle. Polku opettajaksi alkoi vuoden hommilla koulunkäynninohjaajana, jossa ajatus ihan oikeana opena olemisesta heräsi.  

Siru on kotoisin omin sanoin “Kainuun perämettistä”, mutta vaikuttaa tällä hetkellä ihan yliopiston tuntumassa pikkuyksiössä koiransa kanssa. 

Eläimellistä menoa Sirun elämässä on riittänyt, sillä hän on käynyt Rautalammilla hevoslukion! 

Jos joskus satut pääsemään Sirun autoon, saatat yllättyä. Radiosta ei nimittäin tule kuulumaan NRJ tai Iskelmä, vaan raskasta soitantaa, jota hevi-musiikiksikin kutsutaan. Tämä daami kertoo kuitenkin olevansa kaikkiruokainen musiikin suhteen. Musiikin lisäksi Siru suurkuluttaa podcasteja ja äänikirjoja neulomisen yhteydessä. Jos taas ulkoilu luonnonhelmassa kiinnostaa, nappaa Siru mukaasi, sillä hän kuvailee itseään oikeaksi eräjormaksi. Eikä ihme, sillä tämän neitokaisen kotiryhmä on Lumo. 

Fun fact 1 – Siru on nauttinut julkisuuden valokeilassa jo paljon aiemminkin. Hän on aikanaan voittanut käsikirjoituskilpailun ja saanut oman sarjakuvansa Hevoshullu-lehteen. (Kysäse Sirulta, hänellä taitaa olla tämä numerokin vielä tallessa ;)) 

Fun fact 2 – jos sirun kanssa viestittelee vapaa-ajalla, parempi varautua tähän. hän ei nimittäin käytä isoja alkukirjaimia.