Ilmoittautumisehdot

Ostaessasi lipun tai ilmoittautuessasi tapahtumaan, sitoudut seuraaviin ehtoihin:

1. Ilmoittautumisesi on aina sitova.

2. Osallistumismaksu on maksettava ilmoitetulle taholle vaadittuun eräpäivään mennessä, ellei maksusuoritusta ole tehty välittömästi lipunoston yhteydessä.

3. Mikäli peruutuksen takarajalle on kerrottu päivämäärä, on osallistuja velvollinen tekemään peruutuksensa tähän päivämäärään mennessä. 

4. Mikäli ei pääse osallistumaan tapahtumaan, voi lipun haltija myydä lippunsa eteenpäin. Lippuja voi lähettää Kide.App-sovelluksen kautta. Mikäli ilmoittautuminen on tapahtunut muualla, kuin Kide.Appissä, tulee lipunmyyjän ilmoittaa uuden osallistujan tiedot tapahtumavastaaville. Eteenpäin myytävän lipun valintoja, esim. sitseillä ruoan suhteen, ei voi muuttaa. Alkuperäinen ostaja/ilmoittautuja on viime kädessä vastuussa maksusuoritteen hoitumisesta.

5. Pedagon tapahtumat ovat syrjinnästä vapaata aluetta. Myös aggressiivinen tai sopimaton käytös voivat johtaa tapahtumasta poistamiseen. Toistuva tai vakava häiriökäyttäytyminen voi Pedagon hallituksen päätöksellä evätä oikeuden tapahtumiin osallistumiseen. Kaikki tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan toiminnassaan Pedagon turvallisemman tilan periaatteita ja Pedagon yhdenvertaisuusohjelmaa

6. Pedagon tapahtumiin ei saa tulla huumausaineiden vaikutuksen alaisena, eikä huumausaineita saa tuoda tapahtumiin. Ongelmatilanteissa otamme yhteyttä poliisiin.

7. Tapahtumissa kuvattuja kuvia julkaistaan ainoastaan Pedagon omissa viestintäkanavissa. Tapahtumaan ilmoittautuessasi kerro, jos et halua omia kuviasi julkaistavan tai ota yhteyttä Pedagon viestintävastaavaan.