PEDAGO RY

Pedago ry on Jyväskylän yliopistossa luokanopettajaksi opiskelevien etuja valvova ja vapaa-ajasta huolehtiva ainejärjestö. Pedago järjestää monipuolista liikunta- ja kulttuuritoimintaa, bileitä, tarjoaa vaikuttamismahdollisuuksia ja jäsenetuja sekä toimii tiiviissä yhteistyössä muiden ainejärjestöjen sekä opettajankoulutuslaitoksemme johdon kanssa. Yhdistys on perustettu vuonna 1964 ja merkitty yhdistysrekisteriin 1985.

Jo yli viidenkymmenen vuoden ajan Pedagon toiminnan ydinalueet ja -tavoitteet ovat pysyneet muuttumattomina: haluamme tehdä koulutuspoliittista vaikuttamistyötä kehittäen Jyväskylän luokanopettajakoulutusta yhä paremmaksi sekä tarjota ja luoda monipuolista tekemistä vapaa-ajan harrastus- ja virkistystoimintaan.

Pedago ry:n varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä kaikki Jyväskylässä luokanopettajaksi opiskelevat henkilöt.

Pedagon ry haluaa pitää huolta jäsenistömme hyvinvoinnista niin opiskelun kuin vapaa-ajankin saralla, sekä taata jokaiselle jäsenellemme mahdollisimman ikimuistoisen opiskelijataipaleen.

Pedago ry:n toimintaa organisoi sen hallitus, johon kuuluu yhteensä 12 jäsentä. Hallitus kokoontuu noin kerran kahdessa viikossa kokoukseen, jossa mm. suunnitellaan tulevaa toimintaa. Kokouksiin ovat tervetulleita ja toivottuja kaikki Pedagon jäsenet. Kaikki jäsenet saavat halutessaan osallistua myös esimerkiksi tapahtumien suunnitteluun sekä toteuttamiseen, voit jakaa ideasi tarttumalla jotain hallituksen jäsentä hihasta, jos et kokoukseen pääse.

Uusi hallitus valitaan vuosittain yhdistyksemme syyskokouksessa. Jos hallitustoiminta kiinnostaa, tule rohkeasti mukaan!

”Minä olen Pedago, sinä olet Pedago, me olemme Pedago!”