Alumnikirje

16.5.2023

Hei sinä valmistuva pedagolainen. Oot meidän tuleva alumni, joten tässä meidän edunvalvojien keräämä pieni muistutuspaketti tulevalle alumnille tärkeimmistä jutuista <3 Alumnijäsenyys:


Tiesitkö, että valmistuttuasi voit liittyä Pedagon alumnijäseneksi?

Alumni eli opinnoista valmistunut opiskelija voi liittyä Pedagon alumnijäseneksi Kide.Appissa. Alumnijäsenyys maksaa 15 € ja on voimassa yhden (1) lukuvuoden. 


Ohessa ohjeet jäsenyyden ostamiseen:
1. Lataa Kide.App-sovellus ja rekisteröidy käyttäjäksi. 
2. Rekisteröitymisen jälkeen etsi hausta “Pedago ry alumnijäsenyys 2022-23”. 
3. Lisää jäsenyys ostoskoriisi, täytä tarvittavat tiedot ja suorita maksu valitsemallasi maksutavalla. 
4. Onnistuneesti suoritetun maksun jälkeen jäsenyytesi löytyy Kide.App-lompakostasi.


Liittymällä tuet Pedagon toimintaa, sillä jäsenmaksut käytetään toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen.


Alumnijäsenenä saat:

- alumneille kohdennetut yritysyhteistyökumppaneiden jäsenedut (näistä tietoa nettisivuilla - sopimukset päivittyvät joka vuosi) 
- ostaa lipun alumnikiintiössä vuosijuhlille 
- ostaa lippuja Pedagon tapahtumiin, joihin on osoitettu erillinen alumnikiintiö.Syksyn 2023 alumnitapahtumat

Tulevana syksynä ainakin vujuilla ja syksyn 2023 päätösbileissä on alumnikiintiö. Tervetuloa siis juhlimaan yhdessä pedagolaisten kanssa! <3

Pedago järjestää myös työelämätapahtumia, joihin otamme ilomielin meiltä valmistuneita alumneja keskustelemaan omasta työelämästään. Näistä tilaisuuksista ilmoittelemme lähempänä, olkaa siis kuulolla! Saatte olla myös rohkeasti yhteydessä meihin päin, teemme mielellämme yhteistyötä alumniemme kanssa.Alumnioikeus tutkintosäännössä:


Jyväskylän yliopiston nettisivuilla kerrotaan, että opiskelijan suoritettua opiskeluoikeutensa mukainen tutkinto on opiskelijalla oikeus pyytää erillistä alumniopinto-oikeutta. Opinto-oikeus on voimassa seuraavan lukuvuoden loppuun saakka ja opintojen suorittaminen on maksutonta.


Alumnioikeus ei oikeuta liittymistä ylioppilaskunnan jäseneksi eikä näin ollen opiskelija etuihin. Alumniopiskelijaksi voit ilmoittautua valmistumisesi jälkeen Help JYU palvelussa  Alumniopiskelijaksi ilmoittautuminen lomakkeella. Alumniopiskelijan ei tarvitse ilmoittautua lukuvuosittain, vaan kertailmoittautuminen riittää. Alumniopinto-oikeuden voimassaolon jälkeen opintoja voi suorittaa esimerkiksi avoimessa yliopistossa, erillisellä opiskeluoikeudella tai täydennyskoulutuksessa.


Lisätietoja alumnioikeudesta: 
https://www.jyu.fi/fi/opiskelijalle/opiskeluoikeudet/alumnioikeus Onnea vielä kerran valmistumisesta ja ihanaa kesää! <3