Tapahtumat

Pedagon tapahtumat julkaistaan kide.appissa ja niistä tiedotetaan Pedagon tapahtumat -instagramissa. Tapahtumat julkaistaan kuitenkin ensimmäiseksi Pedagon hallituksen ylläpitämässä Google-kalenterissa. Tapahtumakalenterin näet tältä sivulta alempaa. 

Pedagon tapahtumiin osallistuessasi sitoudut noudattamaan Pedagon turvallisemman tilan periaatteita ja ilmoittautumisehtoja

Pedagossa perinteet, tavat ja säännöt elävät muun muassa tapahtumissa. Allaolevasta painikkeesta pääset alasivulle, josta löydät muun muassa Kasvisten sitsisäännöt, haalarietiketin, sekä Tapahtumien ABC:n, jonka avulla sinulle selviää myös kenestä puhutaan, kun puhutaan Kasviksista.

Ilmoittaudu mukaan!

Haluaisitko ohjelmavastaavaksi, toastmasteriksi, esiintyjäksi, PJR-tiimiin tai yleisesti mukaan tapahtumasuunnitteluun ja -toteutukseen?

Ethän ole robotti? Kirjoita yhteenlaskun vastaus alle.

Alkoholisymbolit tapahtumaviestinnässä


Pedagon tapahtumien tapahtumakuvissa esiintyy joko "alkoholi sallittu" tai "alkoholi kielletty" symbolit, mikäli tapahtuman luonteesta ei tulkinnanvarattomasti tätä voi tietää. Symboleiden tarkoitus on selventää osallistujalle, onko tapahtumassa sallittua juoda alkoholijuomia vai ei.

"Sallittu"
Vihreä nuoli tarkoittaa, että tapahtumassa on sallittua juoda alkoholia, mikäli osallistuja näin itse haluaa. Symboli ei tarkoita sitä, että alkoholin nauttiminen olisi välttämätöntä tai tapahtuman pääasia. Jokainen Pedagon tapahtuma suunnitellaan ja toteutetaan siten, ettei alkoholi esitä pääosaa. Kaikkiin tapahtumiin voi siis hyvillä mielin osallistua viettämään aikaa ja luomaan ikimuistoisia muistoja riippumatta mukin sisällöstä!

"Kielletty"
Punainen kieltomerkki tarkoittaa, että tapahtumassa ei tule nauttia alkoholijuomia. Kielto saattaa johtua esimerkiksi tapahtumapaikasta tai tapahtuman luonteesta. Lähtökohtaisesti Pedago ei halua kieltolain lailla kieltää alkoholia tapahtumissaan. Järjestämällä myös täysin alkoholittomia tapahtumia, tarjoamme tapahtumia kaikille jäsenillemme sekä tuemme osaltamme opiskelijakulttuurin muutosta ei-niin-alkoholin-täyteiseen suuntaan.