Haalarietiketti

Ohjesääntö 1
Haalareita käytettäessä tulee pitää huoli, että selän logo näkyy.

Ohjesääntö 2
Haalareita käytetään opiskelijatapahtumien ja haalaribileiden lisäksi myös lähes kaikissa valtakunnallisissa opiskelijatapahtumissa. Pedagon sitseillä haalareita ei pidetä, elleivät ne ole luonteva osa asua tai siihen erikseen kehoiteta.

Ohjesääntö 3
Haalarimerkit ommellaan käsin kiinni haalareihin, ei liimata. Kunniakkaisiin tapoihin kuuluu, että jokainen ompelee omat merkkinsä itse. Toinen kohtelias tapa on olla ompelematta merkkejä sponsorilogojen päälle. Tämän saa tehdä siinä vaiheessa, kun haalareista loppuu vapaa tila tai yhteistyö sponsorin kanssa loppuu.

Ohjesääntö 4
Haalareita ei missään tapauksessa pestä pesukoneessa tai edes käsin. Mikäli ferrarit kaipaavat pesua, voi niiden kanssa mennä uimaan, suihkuun, kylpyyn tai vaihtoehtoisesti tuulettaa tai pakastaa ne.

Ohjesääntö 5
Jos haalareiden omistaja on parisuhteessa toisen korkeakouluopiskelijan kanssa, voi pari halutessaan vaihtaa lahkeen palaset päikseen. Mikäli ero tulee, voi oman lahkeenpalasen yrittää saada takaisin. Ystävien kanssa voi vaihtaa taskuja ja hihoja. Jo yhden tutkinnon suorittanut opiskelija voi yhdistää mieleisensä osan vanhoista haalareista osaksi ferrareita.

Ohjesääntö 6
Kanssaopiskelijan haalareita ei saa lainata eikä omiaan luovuttaa toisen käyttöön.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Ohjesääntö 7
Haalarit päällä edustetaan Jyväskylän yliopiston ja Pedagon lisäksi opiskelijoita yleisesti. Haalarit päällä tulee käyttäytyä sen mukaisesti, eli aiheuttamatta tarpeetonta pahennusta oman parhaan harkintakyvyn mukaan.

Pedagon haalarimerkit yhteistyössä Promlerin kanssa!