Tutkinnon suorittaminen

Tutkinnot

Herkkuapprot toimivat perinteisellä approtyylillä ja suoritettavia tutkintoja on yhteensä viisi. Tutkinnot suoritetaan järjestyksessä aloittaen alimmasta, eli napostelijasta. Valmistauduthan näyttämään aiemman haalarimerkkisi appropassin noudon yhteydessä!


Napostelija - 5 suoritusmerkintää
Herkkusuu - 7 suoritusmerkintää
Mättökeisari - 8 suoritusmerkintää
Syöttöporsas - 9 suoritusmerkintää
Tohtori Herkkules - 11 suoritusmerkintää

Appropassit

Appropasseissa on jokaiselle ravintolalle oma suoritusruutu. Lisäksi appropasseissa on yksi tähtiruutu, eli jokerisuoritus - yhdestä vapaavalintaisesta ravintolasta on siis mahdollista saada kaksi suoritusmerkintää, kun tekee tuplaostokset. Huom! Vesi tai alkoholituotteet eivät oikeuta suoritusmerkintään missään ravintolassa.

Appropasseja jaetaan Revolutionin pubissa (Kauppakatu 30) keskiviikkona klo 15:30-17:30. Yksi osallistuja voi noutaa useamman appropassin Kide.App-lippuja vastaan!

Haalarimerkit

Haalarimerkkejä jaetaan samassa paikassa, kuin appropasseja, eli Revolutionin pubissa (Kauppakatu 30) klo 18:30-21:00. Tutkinnon suoritusaikaa ei ole rajattu.

Turvallisemman tilan periaatteet

Herkkuapproilla noudatetaan Pedago ry:n turvallisemman tilan periaatteita. Approjen aikana turvahenkilöinä toimivat herkkuapprovastaaava Sonja Holm sekä Eero Kokkarinen. Heihin voi ottaa luottamuksellisesti ja matalalla kynnyksellä yhteyttä approjen aikana mietityttävistä asioista. 

Turvallisemman tilan periaatteet ovat luettavissa tästä .


  • Herkkuapprovastaavaan Sonja Holmiin voi ottaa yhteyttä puhelimitse 0440778757, herkkuapprojen virallisen instagramin kautta @herkkuapprotjkl tai telegrammissa @paahtoleipa 
  • Eero Kokkariseen voi ottaa yhteyttä puhelimitse 0409134406 tai telegramissa @kokkarsson 

Jos satut loukkaamaan itsesi herkkuapprojen aikana

Mikäli approkohteiden lähettyvillä jollekin Herkkuapproihin osallistuvalle sattuu pieni haaveri esim. tulee haava sormeen tms. he voivat saada laastarin yms. kyseisestä kahvilasta/ravintolasta. Approkohteita on ohjeistettu tarjoamaan matalan kynnyksen ensiapua vastaavissa tilanteissa. Muissa loukkaantumistilanteissa ohjeistuksena suoraan soitto 112. Tällaisia ovat esimerkiksi paha liukastuminen tai kaatuminen, joka selkeästi vaikuttaa kaatuneen toimintakykyyn.