Alumnille

Mikä on alumnirekisteri?

Alumnirekisteri on maksuton ja vapaaehtoinen rekisteri, joka helpottaa ainejärjestön yhteydenpitoa alumneihin. Alumnirekisteriin on mahdollista liittyä, mikäli olet entinen Pedagon jäsen tai valmistunut Jyväskylän yliopiston luokanopettajakoulutuslaitokselta. 

Miksi liittyä alumnirekisteriin?

Alumnirekisteriä ei Pedagolla ole ennen ollut, jonka vuoksi ideoita siitä mitä se voisi olla otetaan mielellään vastaan. 

Alumnirekisterin kautta Pedago Ry voi olla sinuun yhteydessä vielä valmistumisen jälkeenkin, esimerkiksi suurempien tapahtumien kuten vuosijuhlien tiimoilta tai vaikkapa yhteistyön merkeissä! Aiempina vuosina alumneja on muun muassa kutsuttu paneelikeskusteluihin kertomaan työelämäpoluista ja tulevaisuudesta opettajakoulutuksen jälkeen. 

Alumnirekisteriin ilmoittautuessa et sitoudu mihinkään. Rekisterin jäsenille on suunnitteilla lähettää vuosittainen kirje sähköpostiin, mutta sen suurempaa vaadetta ei ole. Rekisteristä on mahdollista poistua milloin vain ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen pedagory@gmail.com. Rekisterin kautta sinua pyydetään vuosittain myös päivittämään tietojasi, mikäli ne ovat muuttuneet. Eli tiivistyksenä kaksi (2) sähköpostia vuodessa.

Alumnirekisterin ilmoittautumislomakkeen löydät alta.