Hallitushaku kaudelle 2023 on auki!

24.9.2022

Kiinnostaisiko sinua tietää miten ainejärjestö pyörii? Löytyykö sinulta innokkuutta tapahtumien järjestämiseen? Onko sinulla visuaalista silmää viestintään? Vai onko kenties kanssaopiskelijoiden hyvinvointi sydämesi asia? Haluaisitko saada uusia kavereita?

Lähde mukaan Pedagon hallituksen toimintaan seuraavalle hallituskaudelle! Lue lisää toiminnasta täältä ja pesteistä täältä

Kaikki Pedagon jäsenet, paitsi syyskokouksen puheenjohtaja sekä ääntenlaskijat, voivat asettua ehdolle hallitukseen. Ehdolle asettuminen tapahtuu siten, että joku toinen henkilö ehdottaa sinua. Toisin sanoen kukaan ei voi ehdottaa itse itseään. Ehdottajalla ei ole väliä, eli voit pyytää joko kaveriasi tulemaan mukaan kokoukseen ehdottamaan sinua tai pyytää jotain muuta vieressäsi istuvaa ottamaan puheenvuoron ja ehdottamaan sinua.


Fuksit hoi!

Muistattehan, että teillä on hallitukseen oma kiintiö, joka yhdistyksen sääntöjen puitteissa tarkoittaa sitä, että hallituksessa on vuosittain oltava vähintään 3 ensimmäisen vuosikurssin opiskelijaa. Vaikka et pääsisi hallitukseen fuksikiintiössä - ei hätää, sillä voit tulla valituksi muiden vuosikurssien hakijoiden joukosta. Ei haittaa, jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta järjestötoiminnasta. Kaikki hallituksen jäsenet perehdytetään tehtäviinsä ja apua saa koko vuoden ajan eri tahoilta.Tänä vuonna Pedagon hallitus haluaa kokeilla myös uutta tapaa ehdokaaksi asettumiseen!

Tällä kertaa ehdokkaaksi on mahdollista asettua jo ennen syyskokousta. Ehdolle asettuminen tapahtuu vastaamalla ohessa olevaan lomakkeeseen. Hallitus lisää ehdokkaat näkyville sekä nettisivuille että instagramiin. Klikkaa tästä päästäksesi lomakkeeseen.

HUOM! Vaikka ehdokkuus ilmaistaisiin jo ennen kokousta, pitää kaikkien hallitukseen haluavien asettua ehdolle perinteiseen tapaan myös itse kokoustilanteessa. 

Nähdään syyskokouksessa!