Halloped haku auki 12.9. asti

6.9.2023

Moikka pedagolaiset ja ihanaa syksyn aloitusta! Nyt olisi oiva paikka päästä vaikuttamaan ja ajamaan opiskelijoiden etuja, sillä halloped-haku on auki vielä 12.9. asti!

Ai mikä on halloped?

Hallinnon opiskelijaedustaja (eli halloped) on osa edustuksellista demokratiaa yliopistolla ja edustaa sekä itseään että opiskelijatovereitaan yliopiston päätöksenteossa. On tärkeää, että opiskelijoiden oma ääni saadaan kuuluviin kaikessa heitä koskevassa päätöksenteossa.

Opiskelijaedustajana yliopiston hallinnossa pääset tuomaan esille opiskelijan sekä opiskelijajärjestön näkökulmaa päätöksentekoon sekä erilaisiin opetuksen järjestämistä koskeviin päätöksiin. Tämä opiskelijaedustajan tekemä edunvalvonta on tärkeää työtä koko yliopistoyhteisön eteen. 


Haku opiskelijaedustajatehtäviin, kuten kollegioon ja tiedekuntaneuvostoon, johtokuntiin ja yliopiston erillislaitoksiin, on käynnissä 12.9. saakka. Haussa on muun muassa ​​kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnan tiedekuntaneuvoston neljä (4) varsinaista ja neljä (4) varajäsentä.

Lue lisää
https://jyy.fi/osallistu-ja-vaikuta/opiskelijaedustajat/ 
https://jyy.fi/osallistu-ja-vaikuta/opiskelijaedustajat/hae-opiskelijaedustajaksi/