Itsenäisyyspäivän soihtukulkue 6.12. klo 18

15.11.2023

Itsenäisyyspäivän soihtukulkue saapuu taas!Opettajankoulutuslaitoksen ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat järjestävät jälleen itsenäisyyspäivänä keskiviikkona 6.12. klo 18.00 jo perinteeksi muodostuneen soihtukulkueen. Tapahtuma on järjestetty jo vuosikymmenten ajan sodassa kaatuneita opiskelijatovereita ja Suomen itsenäisyyttä kunnioittaen.


Soihtukulkue lähtee Yliopiston päärakennus C:n (Seminaarinkatu 15) edestä 6.12. klo 18.00. Kulkueeseen osallistujat saavat soihdut kannettavakseen ja järjestäytyvät neljän riveihin, niin, että kulkue pääsee matkaan TASAN klo 18.00. 


Kulkueeseen osallistujia pyydetään kokoontumaan C:n eteen klo 17.30 alkaen. Soihtukulkueeseen on tervetullut mukaan kuka tahansa. Kulkuelaisten toivotaan käyttävän ylioppilaslakkia, jos sellainen löytyy. 


Kulkue etenee Kauppakatua ja Puistokatua pitkin Vanhalle hautausmaalle (Puistokadun ja Kankaankadun risteys), jossa seppeleenlaskutilaisuus alkaa n. 18.30. Hautausmaan portilla soihdut kerätään pois. Siellä ohjelmaan kuuluu myös Musican kuoroesitys ja kaksi puhetta. Tilaisuus päättyy viimeistään klo 19.00.

Käy tutustumassa soihtukulkueen Facebook-tapahtumaan ja illan tarkempaan ohjelmaan täältä


Tulethan mukaan ihmettelemään eeppistä valoshow'ta ja juhlistamaan Suomen itsenäisyyttä! 


Lämpimästi tervetuloa!


Jyväskylän yliopiston opettajankoulutuslaitoksen ensimmäisen vuosikurssin puolesta, 

Fuksitoimikunta