Kutsu Pedago ry:n ylimääräiseen yhdistyksen kokoukseen 5.4.2023

29.3.2023

Tervetuloa Pedago ry:n ylimääräiseen yhdistyksen kokoukseen keskiviikkona 5.4. klo 15.30 Lyhtyyn (P302, Seminaarinkatu 15, Jyväskylä).


Yhdistyksen ylimääräinen kokous voidaan järjestää hallituksen katsoessa sen tarpeelliseksi. ("Ylimääräinen aineyhdistyksen kokous on pidettävä, jos vähintään 1/10 aineyhdistyksen äänioikeutetuista jäsenistä sitä erityisesti ilmoitettua asiaa varten kirjallisesti vaatii tai kun hallitus katsoo sen tarpeelliseksi." - Pedago ry:n säännöt 6 §).

Tällä kertaa ylimääräinen yhdistyksen kokous järjestetään sääntömuutosehdotuksien hyväksymiseksi sekä lisätalousarvion käsittelyn ja siitä äänestämisen vuoksi. Kokouksessa käsitellään myös ansiomerkki ja juhlanauha ohjesääntöä.

Yhdistyksen kokoukset ovat ainejärjestömme päättävä elin, koska siellä suoraa päätösvaltaa käyttävät Pedagon jäsenet. Toivomme jäseniltä aktiivista osallistumista yhdistyksemme päätöksentekoon, tule siis paikalle, jotta pääset osallistumaan ja vaikuttamaan yhteisiin asioihimme!

Kokouksen esityslista ja kokouksessa hyväksyttävät dokumentit löytyvät liitteenä.


Käytännön ohjeita kokoukseen osallistumiseen:

Yhdistyksen kokous järjestetään vain lähitoteutuksena Lyhdyssä.

Kun saavut kokoukseen, valmistaudu näyttämään Pedagon jäsenyys joko pedago-tarralla tai Kide.appista.

Ilmoittaudu sihteerille saapuessasi ja poistuessasi kokouksesta. Näin tiedämme aina kuinka monta henkilöä kokouksessa on paikalla äänestystilanteita varten.

Kokouksessa äänestetään käsiäänestyksellä, paitsi tasa-tilanteissa ja henkilövaaleissa äänestys tapahtuu forms-lomakkeen kautta. Yhdistyksen kokouksessa jokaisella jäsenellä on yksi ääni suljetussa lippuäänestyksessä. Jos haluat vaikuttaa ja äänestää kokouksessa, sinun tulee itse tulla paikalle, ääntä ei voi luovuttaa toisen käyttöön.

Kokouksessa on tarjolla kahvit ja pientä purtavaa osallistujille <3Hallituksen 2023 puolesta

Minea Nirhamo

Puheenjohtaja, Pedago ry