Pedago ry:n syyskokous 2022 - infopaketti

24.9.2022

Pedago ry:n sääntömääräinen syyskokous 26.10. 


Pedago ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 26.10. klo 17 alkaen Ilokivellä. Syyskokous järjestetään myös etäyhteyksien avulla, mutta suosittelemme osallistumaan kokoukseen livenä. Paikan päällä on tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

Kokouskutsu ja Zoom-linkki kokoukseen lähetetään uudelle sähköpostilistalle (KPTK-OKL-LUOKO@maillists.jyu.fi) sekä nettisivuille viimeistään viikkoa ennen kokousta. Seuraathan siis sähköpostiasi. Mikäli et ole saanut uudelta sähköpostilistalta viestejä alkusyksystä toimi näin:

  1. Tarkista oma-palvelun kautta onko student-sähköpostisi vahvistettu (account.jyu.fi)
  2. Ota yhteyttä luoko-opintoasiat@jyu.fi ja pyydä laitoksen väkeä tarkistamaan oletko listalla
  3. Ole yhteydessä digipalveluihin esim. HelpJYUn kautta (https://help.jyu.fi/jp?id=jyu_sc_home)

Muistathan! Syyskokoukseen voit osallistua VAIN jos olet maksanut Pedago ry:n jäsenmaksun. Mikäli et siis ole tehnyt sitä vielä, teethän sen n-y-t NYT! Tarkemmat ohjeet löydät täältä. Olethan valmis todentamaan jäsenyytesi kokoukseen saapuessasi näyttämällä Kide.app-jäsenyytesi.

Luethan kokoukseen liittyvät ohjeistukset huolellisesti läpi ennen kokousta. Helpottaa huomattavasti kokouksen kulkua, kun kaikki kokoukseen osallistuvat ovat tietoisia kokouksen käytänteistä ja toimintatavoista.


Lämpimästi tervetuloa syyskokoukseen! 

Pedago ry:n hallituksen puolesta
Tiia Hallamaa, puheenjohtaja