Pedagon uusi käsityökerho alkaa 3.10.!

21.9.2023

Pysyykö sinulla langat ja puikot käsissä vai aiheuttavatko ne vielä pelkkiä harmaita hiuksia? Haluaisitko löytää kanssaharrastajia käsitöiden parista, joiden kanssa jakaa yhteistä mielenkiinnon kohdetta sekä vaihtaa kuulumisia? Vai onko sinulla ollut aina haaveena neuloa omat villasukat tai pipo talven kylmeneviin iltoihin, mutta et tiedä mistä aloittaa? Mikäli vastasit kyllä, Pedagon käsityökerho on sinulle sopiva paikka!

Kerhoon voi tulla matalalla kynnyksellä sekä konkarit että aloittelijat. Aiempaa kokemusta et tarvitse, sillä kerhosta löytyy apua uuden harrastuksen parissa. Käsityökerhon tarkoituksena on saattaa yhteen saman mielenkiinnon jakavia opiskelijoita ja tässä onkin hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan uusiin ihmisiin yli vuosikurssirajojen.

Käsityökerho kokoontuu noin kerran kuukaudessa hengailemaan yhdessä esimerkiksi neulomisen, virkkaamisen tai muun itselle mieleisen käsityön parissa. Kerhoon on tarkoitus tuoda mukanaan omat käsityövälineet, mutta paikan päältä löytyy myös jämälankoja sekä puikkoja ja virkkuukoukkuja, mikäli haluat tulla kokeilemaan neulomista tai virkkaamista.

Käsityökerhon ensimmäinen tapaaminen järjestetään 3.10. klo 18 alkaen Kasvistolla. Osallistua saa omien aikataulujen ja fiiliksen mukaan sen verran kuin haluaa ja mukaan voi liittyä myös myöhemmin lukuvuoden aikana. Nähdään käsitöiden parissa! 🧶